Bedrijfscoach

In een organisatie wordt veelal samengewerkt in teams. Prettig samenwerken leidt meestal tot de beste uitkomsten. In een team zijn verschillende karakters aanwezig met allerlei talenten. De meervoudigheid van karakters maakt het team wel gevoeliger voor onbegrip en miscommunicaties. Meestal komt een team hier zelf wel uit maar mochten jullie ├ęcht met problemen kampen dan kun je een bedrijfscoach inschakelen. Wij zorgen voor een betere samenwerking.

Coaching op de werkvloer

Het belangrijkste deel van het traject is het gesprek aangaan om de onderlinge samenwerking te onderzoeken. Dit om de ervaringen van de mensen aan te horen en om te duiden waar de spanningen zitten. Het exacte traject is altijd aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever, zolang het doel maar wordt behaald.

Coach voor bedrijven

Soms kan een eenmalige sessie al voldoende zijn en soms zijn er meerdere sessies nodig om het doel te bereiken. De invullen van het traject wordt bepaalt op basis van de wensen en de noodzakelijkheid. Het belangrijkste onderdeel is het gesprek aangaan en het juiste eindresultaat behalen waar iedereen tevreden mee is. Een goede werksfeer is enorm belangrijk voor de productiviteit op de werkvloer. Wij helpen jullie daar graag bij. Wij hanteren een persoonlijke en betrokken werkwijze en blijven toch onpartijdig in de situatie.

Wanneer kan je hulp vragen?

  • Bij verstoorde werkrelaties

  • Als een team niet effici├źnt weet te werken

  • Als de talenten binnen een team beter inzichtelijk moeten worden