Mental coaching

‘Door de bomen het bos niet meer zien’, iedereen kent deze uitdrukking en ook iedereen heeft hier weleens te maken mee gehad. Soms van korte duur, maar het kan ook voorkomen dat je het overzicht echt even kwijt bent of bijna kwijt bent. Wij helpen graag als je in zo’n situatie beland bent of als je dreigt hierin te belanden om de regie weer in handen te nemen.

Het coaching traject

Wij vinden het belangrijk dat je je fit voelt. Het woord ‘fit’ typeren wij voor onszelf als mentaal en fysiek in goede conditie zijn. Als coach willen wij je helpen om je gedachten op weer op een rij te krijgen, het overzicht terug te krijgen en je weer fit te voelen.

In een intakegesprek maken we kennis met elkaar om allereerst te kijken of we een goed gevoel bij elkaar hebben. Als dit zo is, gaan we kijken waardoor het komt dat je in deze situatie bent beland. Dit doen we op het tempo wat voor jouw goed voelt, het kan natuurlijk zo zijn dat het wat langer duurt voordat we dit helemaal duidelijk hebben. Als we de reden(en) duidelijk hebben, gaan we jou helpen om je eigen denken en doen meer te begrijpen om vervolgens een doelstelling en plan te formuleren voor het coaching traject. Tijdens het traject bespreken we periodiek hoe het gaat en help ik je om de doelstelling te bereiken.

Het traject kan ook deels uit sport en/of voeding bestaan, om zo ook fysiek fitter te worden. Lees ' hier’ meer over de begeleiding op het gebied van sport en voeding.

Wanneer kan je hulp vragen?

  • Als je beter wilt leren omgaan met stress
  • Als je beter wilt leren omgaan met kritiek
  • Bij een (beginnende burn-out)