Individuele coaching

Zijn er situaties op het werk of in je privéleven waar je tegen aanloopt? Dan kan een objectieve blik van een ervaren buitenstaander verheldering geven. Hierbij kun je denken aan conflicten, lastige beslissingen, het moeten teleurstellen van mensen, verminderd zelfvertrouwen etc. Wij denken graag met je mee en werpen een kritische blik op de situatie. Samen komen we tot een goede oplossing. Het traject wordt volledig vormgegeven aan de hand van jouw wensen en verwachtingen. Hier sluiten de tarieven vervolgens ook op aan.

Coach op maat

Alvorens we met de coaching beginnen houden we een intakegesprek. Iedereen heeft andere behoeftes en daarom willen wij eerst kijken wat jij nodig hebt. Hierin stemmen we het gewenste resultaat af wat zowel voor jou als voor de eventuele organisatie behaald dient te worden. Door een coach op maat aan te bieden kunnen wij jou op persoonlijk niveau begeleiden in situaties waar je zelf niet uitkomt. De duurt van dit traject hangt van verschillende factoren af en zullen we te allen tijde in overleg bespreken.

Persoonlijke ontwikkeling coach

Wanneer we samen een goed gevoel hebben gaan we de situatie bekijken waarin jij een coach nodig hebt. Hierna stellen we een plan op maat op met daarin onder andere de ontwikkeldoelen en het traject wat bij jou past. Tijdens het traject evalueren we periodiek de vorderingen en passen we het traject waar nodig aan. Aan het einde van het coachingtraject kijken we samen hoe jij het ontwikkelingsproces zelfstandig kan voortzetten.

Wanneer kan je hulp vragen?

  • Bij het nemen van moeilijke beslissingen als leidinggevende
  • Bij verminderde werkverhoudingen
  • Als je het overzicht kwijt bent
  • Mentale overbelasting
  • Bij behoefte aan zelfontwikkeling
  • Negatieve sfeer in persoonlijke relaties (werk of privĂ©)
  • Levensfasedilemma's