Loopbaanbegeleiding

Je bent op een punt gekomen waarbij je je, al dan niet gedwongen, aan het oriënteren bent op het maken van een nieuwe stap in je carrière. Dit kan zijn een stap omhoog of zelfs een volledige carrièreswitch. De reden hiervoor kan uiteenlopen. Wat de reden ook is, als je verandering wil in je werkleven helpt abc-tje graag met het vinden van een nieuwe uitdaging.

Het begleidings traject
Voordat we samen een begeleidingstraject ingaan, gaan wij graag met je in gesprek om jouw situatie te bespreken. Bij een wederzijdse klik gaan we samen een plan maken. Graag ontdekken wij wat jou drijft, wat je wensen zijn en welke talenten je een werkgever kan bieden. Eventueel kunnen we je ook helpen met het verder ontwikkelen van je talenten.

Het is in ieder geval belangrijk dat je weer energie krijgt van het werk wat je doet. Daarom willen wij graag met je onderzoeken wat er bij je past. En op basis daarvan kunnen we opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Studiekeuzebegeleiding
Sta jij op het punt om een studiekeuze te maken? Maar heb je door alle mogelijkheden geen idee welke studie bij jou past? Wij helpen je graag bij het ontdekken van jouw interesses en kwaliteiten. Aan de hand van deze aspecten gaan wij samen met jou kijken welke mogelijkheden er zijn en aansluiten bij jouw wensen.


Wanneer kan je hulp vragen?

  • Als je geen energie meer krijgt van je werk
  • Als je inzicht wilt krijgen in de mogelijkheden die er voor je liggen
  • Als je het gevoel hebt dat je talenten, kwaliteiten en ambities niet meer overeenkomen met je huidige baan
  • Bij behoefte aan zelfontwikkeling
  • Als je hulp nodig hebt bij het maken van de juiste studiekeuze