Loopbaanbegeleiding

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een nieuwe stap in je carrière? Wil je hogerop of zelfs een volledige carrièreswitch? Dan kunnen wij jou verder helpen. Of je nu noodgedwongen opzoek bent naar een andere baan of omdat je dit uit vrije wil doet; wij begeleiden je door het gehele proces. Welke reden je ook hebt voor het zoeken naar een nieuwe baan, Abc-tje helpt je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Het traject wordt vormgegeven aan de hand van jouw wensen en verwachtingen.

Het begeleidingstraject
Voordat we samen een begeleidingstraject ingaan, gaan wij graag met je in gesprek om jouw situatie te bespreken. Bij een wederzijdse klik gaan we samen een plan maken. Graag ontdekken wij wat jou drijft, wat je wensen zijn en welke talenten je een werkgever kan bieden. Eventueel kunnen we je ook helpen met het verder ontwikkelen van je talenten.

Het is in ieder geval belangrijk dat je weer energie krijgt van het werk wat je doet. Daarom willen wij graag met je onderzoeken wat er bij je past. En op basis daarvan kunnen we opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Studiekeuzebegeleiding
Sta jij op het punt om een studiekeuze te maken?
Het kan overweldigend zijn om zo'n studiekeuze te maken. Je bent jong en je weet misschien nog niet precies waar je kwaliteiten liggen en wat je nou écht leuk lijkt om te doen. Wij helpen je graag om jouw interesses en kwaliteiten te ontdekken. Aan de hand van deze aspecten gaan we samen kijken welke studie hier goed op aansluit. Wij helpen je wanneer je net eindexamen hebt gedaan en geen idee hebt wat je vervolgopleiding gaat worden maar ook wanneer je al een opleiding bent gestart wat niet aansluit bij jouw wensen.

Wanneer kan je hulp vragen?

  • Als je geen energie meer krijgt van je werk
  • Als je inzicht wilt krijgen in de mogelijkheden die er voor je liggen
  • Als je het gevoel hebt dat je talenten, kwaliteiten en ambities niet meer overeenkomen met je huidige baan
  • Bij behoefte aan zelfontwikkeling
  • Als je hulp nodig hebt bij het maken van de juiste studiekeuze