Feel-better programma

Voel je jezelf niet fijn, zit je niet goed in je vel, heb je last van lichamelijke en/of geestelijke vermoeidheid, burn-out klachten of depressiviteit?

We gaan samen in gesprek om de kern van het probleem te ontdekken. Op basis daarvanstellen we samen een‘feel-better’programma op. Dit programma hebben we samen met een sportschool ontwikkeld. Het programma kan bestaan uit bewegen, coaching, voedingsadvies en combinaties hiervan. We bespreken vooraf wat we gaan doen, wanneer we aan het werk gaan en welke kosten er aan het programma zijn verbonden.

Als we er samen een goed gevoel bij hebben gaan we van start met concrete, haalbare doelen. Elke keer kijken we of we op het goede spoor zitten. We passen het programma aan als dat wenselijk is.

Als het opgestelde programma afgelopen is, gaan we samen kijken hoe het er met je voorstaat. Dat kan betekenen dat we stoppen met het programma of dat we een nieuw programma gaan vaststellen.

Bewegen en sporten

Beweging helpt om je beter te voelen.Dat kan in combinatie met een coachingsgesprek. dat kan ook door intensiever te sporten. Dat doen we in samenwerking met een sportschool met ook daar persoonlijke begeleiding.


Onze belofte

Jij staat bij ons centraal. We geven je de aandacht die je nodig hebt en verdient en helpen je in een veilige omgeving en een goede en gezellige sfeer om te werken aan je eigen welbevinden.