Advies

In het leven kom je vaak voor keuzes te staan. Dat geldt zowel voor het persoonlijke leven als in het zakelijke leven. Op beide terreinen heeft abc-tje de vereiste kennis en ervaring.

Organisatie advies
Als je een eigen onderneming hebt en je omzet groeit komt het moment waarop je moet beslissen hoe je die groei goed kunt managen. Het is dan verstandig om te kijken naar de manier waarop je het bedrijf hebt georganiseerd. Het raadplegen van een buitenstaander die met een objectieve kijk je bedrijf analyseert kan je daarbij helpen. Abc-tje heeft de kennis en de skills om je op een persoonlijke manier te adviseren. Daarnaast kunnen we jou en je medewerkers begeleiden naar een andere manier van werken die zorgt voor een maximaal rendement.

Persoonlijk advies
In je je persoonlijk leven heb je soms behoefte aan een goed advies om je te helpen om keuzes te maken op het gebied van je maatschappelijke carrière of in je privé-situatie. Dat advies kan abc-tje geven. Dat doen we door samen met jou te komen tot de juiste vraag. Daarna formuleren wij op basis van alle informatie het juiste advies. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat daarbij voorop.